'info' Wie

Wie is SenSibel?

Ik ben Jeanet Berkhout. Ik ben altijd al geboeid geweest door wat mensen beweegt. Vanuit verschillende invalshoeken heb ik mensen begeleid. Ik wil graag zowel concreet bezig te zijn als de diepte in  gaan en mensen een stapje verder helpen. Thaise Yoga Massage is hiervoor voor mij het perfecte instrument. Vanaf mijn kennismaking met deze massagevorm ben ik er echt aan verslingerd. Het is leuk om te doen, heerlijk om te ondergaan en zeer effectief bij behandeling van (pijn)klachten.

Achtergrond

Ik heb de afgelopen jaren mijn opleiding gevolgd bij verschillende Thaise en Europese docenten. Ik ben afgestudeerd als massagetherapeut bij Thai Dee.

Hiervoor heb ik gewerkt als gitaardocent en in de reïntegratie branche.

Missie

Ik heb gemerkt dat het leven meer  ‘vanzelf’ gaat als je leert te ontspannen in wat zich aandient. Voor mij is mijn lichaam hiertoe de ingang, oprechter en betrouwbaarder dan mijn ratio alleen. Waar het uiteindelijk omgaat is dat mensen zichzelf leren kennen, aanvaarden en durven te vertrouwen. Dan kan je open in contact zijn met je omgeving en bieden wat je te bieden hebt. Dat is wat ik nastreef met SenSibel.